dosupportfno

Ken je Eet Mee al? Sinds een paar maanden ben ik vrijwilliger bij Eet Mee. Ik denk mee over de marketing, communicatie en de mogelijkheden van crowdfunding. Ook Robert en Jacques zijn enthousiast over deze stichting en het concept van Eet Mee. Daarom gaan wij als gezin op zondag 30 september 2018 het Voetstappenpad lopen. Met elkaar 30 kilometer wandelen voor Eet Mee. Samen stappen zetten. Letterlijk en figuurlijk. Daar gaan we voor. En nu zoeken wij sponsors en donateurs!

https://www.dosupport.nl/stichting-eet-mee/eet-mee-samen-stappen-zetten/

Eet Mee

dosupport5Al tien jaar zorgt vrijwilligersorganisatie Eet Mee voor verbinding in de regio Utrecht, via etentjes bij mensen thuis. Eet Mee merkt dat deze etentjes leiden tot echt en duurzaam contact. Zo helpt Eet Mee mensen in contact te komen met (nieuwe) plaatsgenoten, gaan ze sociale eenzaamheid tegen of krijg je de kans om eens een ander verhaal te horen. Wat je reden ook is om mee te doen, Eet Mee ziet het als uitdaging om de juiste match te maken. Iedereen is welkom, ongeacht leeftijd en achtergrond. Extra aandacht besteden we aan vluchtelingen en ouderen.

Met een nieuw en betrouwbaar online platform wil Eet Mee in heel Nederland mensen met elkaar gaan verbinden. Nu in de regio Utrecht, straks in het hele land. Dat is hun ambitie en dat is hun droom. Maar daarvoor heeft Eet Mee hulp nodig! Met elkaar kunnen we de droom van Eet Mee realiseren.

Doe je mee?

Alleen veel enthousiaste mensen om ons heen zorgen ervoor dat Eet Mee straks met het nieuwe platform mooie matches op maat kan maken. Je kan daarom vanaf nu meedoen als donateur of als onze (online) ambassadeur. Je kan ook met ons mee wandelen op zondag 30 september! We vinden het daarnaast fijn als je onze berichten wilt delen via social media.

Samenvattend: een bijdrage van jou – op welke manier dan ook – is ontzettend waardevol voor Eet Mee en voor daarom ook voor ons. Doe je mee? Samen met jou verbinden we heel Nederland…

Alvast veel dank!

Jacques, Robert en Angelique Kalverda

FacebookTwitter;  LinkedIn; YouTube;  Instagram

eetmee-1