Marketing Menu Angelique Kalverda

Angelique Kalverda

Sinds 2011 werk ik als ZZP-er via Marketing-Menu. Daarvoor heb ik als projectmanager, adviseur en marketing- en communicatiemanager met veel plezier gewerkt bij TTF Marketing en Communicatie in Amersfoort, Tomeloos in Abcoude en Zanders in Bussum. De projecten en opdrachten waren altijd erg gevarieerd.

Denk hierbij aan arbeidsmarktcommunicatie en corporate branding, advies over de inzet van communicatiemiddelen, het ontwikkelen van corporate communicatiebeleid en arbeidsmarktcommunicatie, (eind)redactie en organisatie van magazines, het schrijven van business- en marketingplannen, pers- en mediacontacten, de organisatie van evenementen, het uitwerken van online marketing acties, het uitvoeren van marktonderzoek, het initiëren en uitvoering van positioneringssessies en nog veel meer.

Opdrachtgevers

Ik vind het fijn om aan verschillende projecten voor opdrachtgevers in diverse branches te werken. Voor grote en kleine bedrijven, non-profit organisaties, ZZP-ers én startende ondernemers. Ik werk regelmatig samen met creatieve professionals en andere marketingspecialisten. Juist de diversiteit van projecten, opdrachtgevers en business partners spreekt mij bijzonder aan.