Angelique Kalverda

Sinds 2011 werk ik als  adviseur en projectmanager via Marketing-Menu. Daarvoor heb ik als adviseur en marketing- en communicatiemanager met veel plezier gewerkt bij TTF Marketing en Communicatie in Amersfoort, Tomeloos in Abcoude en Zanders in Bussum. De projecten en opdrachten waren altijd erg gevarieerd.

Denk hierbij aan arbeidsmarktcommunicatie en corporate branding, advies over de inzet van communicatiemiddelen, het ontwikkelen van corporate communicatiebeleid en arbeidsmarktcommunicatie, het schrijven van business- en marketingplannen, pers- en mediacontacten, de organisatie van evenementen, het uitwerken van online marketing acties, het uitvoeren van marktonderzoek, het initiëren en uitvoering van positioneringssessies en nog veel meer.

Sinds 2020 combineer in mijn marketing- en communicatieprojecten met mantelzorgondersteuning via ZorgMies De Bilt & Zeist. Een mooie combinatie van werk en mantelzorg. En in alle activiteiten staan persoonlijk contact, betrokkenheid en samenwerking centraal.

Opdrachtgevers

Ik vind het fijn om aan verschillende projecten voor opdrachtgevers in diverse branches te werken. Voor grote en kleine(re) bedrijven binnen het MKB maar ook voor publieke en non-profit organisaties. Ik werk regelmatig samen met een team van andere creatieve professionals en specialisten. Juist de diversiteit van projecten, opdrachtgevers en business partners spreekt mij bijzonder aan.