Communicatie à la Carte

Behalve mijn inzet op uren- of projectbasis biedt Marketing-Menu ook ondersteuning via een (maandelijks) abonnement. Voor kleine en grotere opdrachten, voor korte en langere tijd. Wat de keuze ook is; ik ga met plezier aan de slag! Mijn kennis en ervaring staat garant voor een goede theoretische basis en mijn praktische aanpak kenmerkt zich door mijn betrokkenheid en slagvaardigheid.

Organisatie

In 2011 ben ik, Angelique Kalverda, gestart met Marketing-Menu, Communicatie à la Carte. Na leuke banen bij adviesbureaus en diverse opdrachtgevers wilde ik graag als zelfstandig ondernemer aan de slag.  Ik vind het – nog elke dag – erg uitdagend om aan verschillende marketingprojecten te werken, van advies tot uitvoering.

Projecten

Een paar voorbeeld projecten van de afgelopen periode zijn:

  • Markt- en concurrentieanalyse >> internetbedrijf
  • Marktintroductie online community en portal ›› financiële zorgverleners
  • Positionering en (online) marketingaanpak ›› producten voor horeca en kookwinkels
  • Bureaumanagement en new business >> consultancy organisatie
  • Communicatiemanagement en -programma ›› facilitaire dienstverlener
  • Marketingplannen, strategie en aanpak ›› MKB adviesbureau
  • Communicatieadvies en project management ›› crowdfunding platform
  • Businessplan voor een nieuw product >> bouwbedrijf
  • Marketingplan en corporate branding ›› bewindvoerders

Bekijk hier de “Menukaart“!