Als vrijwilliger ben ik (Angelique Kalverda) actief bij Stichting Vierstee 2.0. Hieronder het laatste persbericht:

Opening pop-up restaurant ‘Aan de Keukentafel’

Henny van der Heijden (bestuurslid Stichting Vierstee 2.0): “Eindelijk is het zover! De opening van het pop-up restaurant ‘Aan de Keukentafel’ is een feit! Maanden van voorbereiding, plannen maken en concrete inkoop- en verbouwingsacties zijn eraan vooraf gegaan. Maar we zijn er klaar voor!”.

Wat is het idee? Henny legt het uit: “‘Aan De Keukentafel’, dat is: samen tafels dekken, elkaar opscheppen en onder het eten de dingen van de dag doornemen. Om mensen met elkaar te verbinden en iedereen een luisterend oor te bieden, om contacten te leggen, te hernieuwen en te versterken. Een hapje eten, een glaasje drinken, volop gezelligheid en bijpraten: geen mens kan toch zonder?!”

Dorpsgenoten ontmoeten elkaar

Kortom, ‘Aan de Keukentafel’ is waar dorpsgenoten elkaar ontmoeten en spreken in een warme, openhartige sfeer. Waar we openstaan voor alle maatschappelijke en culturele achtergronden en waar we met elkaar bereid zijn om te luisteren en elkaar op weg te helpen. ‘Aan de Keukentafel’ is een sociale gebeurtenis, ‘gevoed’ door gasten en vrijwilligers zelf. Maandelijks verandert de Vierstee in een pop-uprestaurant.

Van der Heijden: “Kom je ook op de feestelijke opening op donderdag 14 februari 2019”?  Het restaurant is geopend vanaf 18:00 uur en om 18:30 uur gaan we aan tafel. Tot dan! Kijk op de website voor meer informatie en reserveringen: www.vierstee.nl/aandekeukentafel

Aan De Keukentafel is een initiatief van Stichting Vierstee 2.0 en wordt mogelijk gemaakt door enthousiaste en betrokken vrijwilligers.