Marketing-Menu

Het zijn andere tijden met nieuwe uitdagingen en kansen! Misschien ben je juist daarom op zoek naar ideeën voor marketing of communicatie. Ik denk graag mee.

Mijn naam is Angelique Kalverda en ik ben een ambitieuze marketing- en communicatieprofessional met ruime kennis en ervaring in het vakgebied. Ik ben een ‘sparring partner’ op alle niveaus. Ik werk slagvaardig en resultaatgericht. Ook motiveer en inspireer ik graag mensen. Daarnaast heb ik een groot verantwoordelijkheidsgevoel. Ik ben vrolijk, spontaan en enthousiast. Het liefst werk ik in een team; het beste resultaat bereik je immers samen!

Maak kennis met Marketing-Menu!

Heb jij of heeft jouw organisatie behoefte aan het invullen van de (online) marketingstrategie of de ontwikkeling van communicatie-acties? Wil je de inzet van de marketingmix optimaliseren, een magazine of website ontwikkelen? Of wil je starten met een email nieuwsbrief of een advertentiecampagne? Ook als het gaat om de inzet van social media of het organiseren van een evenement ben je bij Marketing-Menu aan het goede adres.