Boekentip 3: Het Netwerkersboek!

Vorig jaar leerde ik Liesbeth Pak (van de EHBO doos)  bij een netwerkbijeenkomst kennen. En onlangs las ik via een groep op LinkedIn dat zij een boek over netwerken heeft geschreven: Het Netwerkersboek! Ook de subtitel klinkt veelbelovend; “Makkelijker en efficiënter netwerken met meer en succesvoller resultaat.” Wie wil dat nou niet? Het boek is vlot geschreven en geeft handige tips. Het is heel praktijkgericht en schetst  herkenbare situaties. Ik vind het origineel dat het boek vanuit het oogpunt van een man en een vrouw is geschreven. Grappig om de verschillende opvattingen te lezen. Maar vooral ook weer erg herkenbaar.

Samenvatting

Op de website van het Netwerkersboek vat men het boek als volgt samen: Het Netwerkersboek is een uniek boek met twee voorkanten. Het boek geeft je inzicht waarom de auteurs succesvol zijn in netwerken. Deze inzichten zijn gebaseerd op hun persoonlijke ervaringen. Los van elkaar hebben beiden hun praktijkkennis, inzichten en vaardigheden beschreven. Ieder in twaalf hoofdstukken met hetzelfde thema maar geheel in een eigen persoonlijke stijl en ieder met een eigen verhaal. Dit heeft geleid tot een bijzonder boek dat “netwerken” in beeld brengt vanuit een
vrouwelijke en mannelijke visie. Of je nu begint met netwerken of dat je als gevorderde netwerker geïnspireerd wilt raken, dit boek zal zeker bijdragen aan jouw succes. En dat is ook de grote wens van de auteurs.

Het boek is een aanrader voor iedereen die regelmatig bij netwerkbijeenkomsten komt én het leuk vindt om wat extra handige praktijktips te krijgen. Meer info vind je op http://netwerkersboek.wordpress.com.